Frümel

Elke week nieuwe producten online!


info verzending /berzorging


ophalen (GRATIS)

jE kunt er voor kiezen de producten op te halen in onze winkel op de Amsterdamsestraatweg 322 te utrecht. hiervoor dien JE eerst telefonisch of per mail een afspraak met ONS te maken. 

jE HEBT de keuze om contant af te rekenen in de winkel, of vooraf via bankoverschrijving op rekeningnummer: NL03RABO0301787468  t.n.v. Frümel. Zodra het bedrag zichtbaar op onze rekening staat, maken wij een afspraak MET JE voor het ophalen van het product of de producten. 

Verzending post (INDIEN MOGELIJK)

wij bieden ook de mogelijkheid om producten via de post te verzenden. bij De producten waar dit mogelijk is, staat dit vermeld. Als dit niet vermeld staat bij een product en JE wilt toch graag dit product via verzending ontvangen, dan kun JE dit schriftelijk aan ons kenbaar maken bij punt 7. 'vragen & opmerkingen'. Wij gaan samen met JOU, per mail, bekijken wat hierin de mogelijkheden zijn*. 
indien er meerdere producten binnen één bestelling verzonden dienen te worden, zal er (indien mogelijk) eenmalig verzendkosten in rekening worden gebracht.

algemene tarieven nederland pakketpost van postnl: 

0-10 kg:    € 6,95
10-30 kg:  € 13,25

*bij een aantal van onze producten zullen de verzendkosten hoger uitvallen i.v.m. verzekering van risicovolle producten. hiervan zullen wij u vooraf op de hoogste stellen.

Zie algemene voorwaarden (artikel 6 t/m 8) voor verdere uitleg.

 

Retourneren: 

MOCHT JE EEN PRODUCT HEBBEN AANGESCHAFT IN ONZE WINKEL EN ER NIET HELEMAAL BLIJ MEE ZIJN? DAT KAN! BIJ ONS MAG JE HET PRODUCT BINNEN 3 DAGEN TERUGBRENGEN NAAR DE WINKEL, MITS HET PRODUCT IN DEZELFDE STAAT VERKEERD EN GEEN BESCHADIGINGEN HEEFT OPGELOPEN. MOCHT JE HET PRODUCT TERUG WILLEN BRENGEN DIEN JE DIT PER MAIL AAN ONS KENBAAR TE MAKEN. ZODRA HET PRODUCT IN GOEDE ORDE IS GERETOURNEERD, ZULLEN WIJ HET AANKOOPBEDRAG retourneren in de vorm van een tegoedbon.

UITZONDERING: GROTE PRODUCTEN (O.A. KASTEN) DIE MEER RISICO LOPEN OP BESCHADIGING TIJDENS VERVOER, KUNNEN NIET WORDEN GERETOURNEERD.

Bezorgen 
(20 EURO + 50 CENT PER GEREDEN KM, HEEN EN TERUGREIS)

wil JE EEN product graag laten bezorgen dan is dit bij frümel ook mogelijk. 
wij willen DE KLANT graag garanderen dat HET vintage meubelstuk in goede staat wordt afgeleverd. daarom verzenden wij grote producten niet, maar komen wij het persoonlijk bij JOU afleveren. 

De kosten van het bezorgen zijn afhankelijk van waar JE woont. Wij rekenen €0,50 per gereden kilometer + EEN STARTTARIEF VAN €20,-. De kilometers worden berekend met Google Maps en worden berekend over de heen én terugreis. Bij het bestellen, geef JE aan dat JE JOUW product bezorgd wilt hebben. op de factuur vermelden wij de totale bezorgkosten.

Nadat het bedrag van de bestelling zichtbaar op onze rekening staat, nemen
wij contact met JE op voor het maken van een afspraak. jE vindt onze bankgegevens op de factuur van DE bestelling.

samen gaan wij met JOU kijken welke dag en tijdstip het beste uitkomt voor bezorging van het product. 

Voorbeeld bezorgkosten:
Afstand amsterdamsestraatweg 322 te utrecht tot bezorgadres, berekend met google maps.

Gereden kilometers (heen en terugreis):       40 km
kosten gereden kilometers:                             € 20,-
(berekening:40 KM X € 0,50 = € 20,-)
sTARTTARIEF bezorgkosten:                                € 20,-                                                   
bEZORGKOSTEN TOTAAL:                                     € 40,-

 

Afhalen van producten is sowieso mogelijk. Dit kan overdag en ‘s avonds, maak vooraf even een afspraak met ons.


Belangrijke informatie:
Ons beleid is levering tot aan de eerste voordeur. De klant is zelf verantwoordelijk voor het regelen van mankracht om het product op de gewenste plek te krijgen. 

Wanneer kopers een product vooraf niet in onze winkel hebben kunnen bekijken, dan is er nog de mogelijkheid om bij bezorging het product, voor verplaatsen, te bekijken en te besluiten om het wel of niet te nemen. De bezorgkosten zijn voor rekening van de klant en zullen niet worden gerestitueerd. Bij akkoord van de klant, na het zien van het desbetreffende product, is de koop rond.